Σελίδες

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

Β' Συνάντηση Πληροφορικών

Τα πεπραγμένα
  • Η Β' Συνάντηση-Συμπόσιο Πληροφορικών Ν.Ροδόπης ολοκληρώθηκε με επιτυχία όπως και η προηγούμενη συνάντηση. Ευχαριστούμε αυτούς που μας τιμήσαν με την παρουσία τους αλλά και αυτούς που ψήφισαν για την μέρα της συνάντησης και δεν εμφανίστηκαν :P.
  • Το λαχταριστό λαχματζούν, τα φιλέτα, τα σουβλάκια και η μεγάλη ποικιλία σαλατών αναπλήρωσαν το κενό.Τα τιμήσαμε δεόντως. Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά τον συντάκτη "nikpalios" που φρόντισε με τις ερωτήσεις του να διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον και να υπάρχει λόγος για συζήτηση καθ'όλη την διάρκεια του συμποσίου.
  • Ανανεώνουμε το ραντεβού για μετά τις εορτές των Χριστουγέννων σε κάποιο ήσυχο μέρος χωρίς γευστικούς πειρασμούς ώστε να συζητήσουμε περί της δημιουργίας ενός τοπικού οργάνου αντιπροσώπευσης όλων των εκπαιδευτικών του Ν. Ροδόπης.
  • Εφόσον δεν μπόρεσαν να ακουστούν γνώμες/προτάσεις/ενδοιασμοί επι της δημιουργίας ενός συλλόγου, μιας και οι περισσότεροι ήταν απόντες, θα μπορούσαν ίσως αυτές να "ακουστούν" εδώ σαν σχόλια σε αυτή την ανάρτηση, επώνυμα ή ανώνυμα.

3 σχόλια:

Andreas X. είπε...

Κάνω την αρχή και συμφωνώ με την δημιουργία του συλλόγου μιας και η φωνή του καθενός μας θα ενώνεται με την φωνή όλων προς το κοινό συμφέρον. Εν κατακλείδι βλέπω μόνο καλά να προκύπτουν απο την δημιουργία ενος συλλόγου.

Αναστασία Ρ. είπε...

Αγαπητέ φίλε και συνάδελφε Ανδρέα!!!
Οφείλω να ομολογήσω ότι η παρέα σας ήταν μια δελεαστική πρόταση για βράδυ παρασκευής..... Αλλά πρέπει επίσης να ομολογήσω ότι είχα πιο δελεαστική πρόταση... Ένα ωραιότατο συνάχι και την αρχή μιας φαρυγγίτιδας!!! Όπως λοιπόν καταλαβαίνεις, για την επόμενη φορά περιμένω δελεαστικότερη πρόταση.....

DTsakiro είπε...

Αναστασία τελικά τ' αποτελέσματα της ψηφοφορίας ήταν υπερ της φαρυγγίτιδας ή όχι? που μπορούμε να το δούμε αυτό?

ΥΓ1. καταλάβατε ότι κα΄νω πλάκα
ΥΓ2. Περαστικά, Αναστασία
ΥΓ3. Επισκεφτείτε το pclab-scrap για να πειτε ιδέες κλπ

LinkWithin